24248503
mail@framework-artprint.dk
Levering 2-3 hverdage
Fragt fra 39,-

Woodstock - Nina Broen

145 DKK

Digitalt farvelagt tegning af kunstner Nina Broen. Dette motiv af ældre dame med joint, er et af fire Christiania værker Nina Broen har lavet, oprindeligt som postkort, til salg i turist og gift shops på Christiania. Nu fås de her hos os helt op i 70x100. Værkerne er alle tegninger der er scannet ind og farvelagt digitalt, så de har et rigtig flot plakat look. Disse detaljerige billeder fra Fristaden emmer af en svunden tid, ikke kun pga motiverne, men også pga Nina Broens kunstneriske hilsen til en af kunsthistoriens absolut største reklame kunstnere - Alphons Mucha, og Art Nouveau perioden.
Ninas værker rangerer fra det helt skarpe digitale kunst, over det eventyrlige maleri og til den fineste håndtegning, kendetegnet er finurlighed, fantasi og fabulerende slet skjult humoristisk samfundskritik, og uanset hvad Nina begiver sig i lag med, så kan vi regne med at få en uventet oplevelse ud af hendes værker.

Ryd
Varenummer (SKU): SQ0488815 Kategorier: , , ,
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram