24248503
mail@framework-artprint.dk
Levering 2-3 hverdage
Fragt fra 39,-

Handelsbetingelser

Bemærk:

Der kan forekomme små justeringer af billedets beskæring i forhold til den digitale version set på www.framework-artprint.dk
Dette sker som følge af at værkerne leveres i de formater, der passer til standardrammer på markedet.
Der medfølger ikke rammer på billeder medmindre dette tilkøbes. Det er muligt for print i størrelserne A5, A4, A3 og 30x40cm.

Betaling:

Alle priser er anført i DKK og inkl. moms.
Det er ikke muligt at betale med check eller kontanter. Betaling gennemføres altid online.
Betalingen trækkes først når varen afsendes.
Ordren er først gennemført, når betalingen er gennemført.
Ordren annulleres hvis betaling ikke kan gennemføres.

Levering:

Billederne leveres 2-4 hverdage efter gennemført bestilling på hjemmesiden, men der tages forbehold for forsinkelser hos både trykker og leverandør.
Leveringen betales af kunden. Hvis ordren forsvinder under levering, sender Framework-Artprint en ny uden omkostninger.

Afbudspolitik og ændring af ordre:

Ordren kan ikke ændres efter gennemført betaling.

Fortrydelsesret:

Der er fuld fortrydelsesret i 14 dage fra leveringsdato til pakkeshop. Framework Artprint skal informeres hvis kunden ønsker at returnere købet inden for 14 dage.

Framework Artprint beser returvaren, og vurderer om denne står som ny og ubrugt, samt om den er returneret forsvarligt, og refunderer i så fald det fulde beløb indenfor 14 dage fra returvarer er modtaget.

Returvarer skal håndteres forsigtigt og returneres i originalemballage, forsvarligt forseglet, til adresse: Tania Sund, Vibevej 4B, 3300 Frederiksværk.

NB. Prints skal sammenrulles forsigtigt, og puttes i plakatrør eller rulles ind papir som hæftes med tape. Prints må ikke påsættes tape direkte og må ikke påsættes elastikker. De skal altid sendes i dertil indrettet kasse

Kunden hæfter selv for returudgifterne, medmindre andet aftales. Kunden kan rekvirere emballage til returforsendelse fra Framework Artprint mod betaling for denne.

Framework tager ikke varer retur, der har lidt skade som følge af kundens håndtering eller manglende omhu for returnering.
Fortrydelsesret bortfalder ved bestillinger i specialmål, samt på prints trykt på andre typer papir efter kundens ønske (fx lærredsprint), og ligeså ved bestillinger hvor der er foretaget ændringer efter kundens ønske.

Fortrydelsesret gælder ikke digitale varer, som fx e-malebøger og gavekort.
Reklamationsretten gælder fortsat, og vurderer Framework Artprint at varen omfattes af reklamationsretten, og kan "fejlen" ikke udbedres, vil Framework tilbyde kompensation i form af gavekort/ tilgodebevis til shoppen.

Reklamation:

Reklamationer behandles med udgangspunkt i at udbedre evt fejl og mangler, eller skader påført under transport.

Hvis du er utilfreds med kvaliteten af printet, eller de har taget skade under levering, kontakt da Framework. Beskriv problemet, og vedhæft et billede af skaden/klagen, så tager vi os af det hurtigst muligt og sender nye print, hvis skaden ikke er selvforskyldt.

Hvis produktet stemmer overens med produktbeskrivelsen byttes produktet ikke.

Der gives ingen garanti for farvefalmen over tid eller vandfasthed på billederne.

Hver sag vil blive behandlet individuelt, og du bliver kontaktet af en medarbejder fra Framework Artprint ved klagesager.

Ændring af samhandelsbetingelser:

Framework-Artprint forbeholder sig retten til at ændre i samhandelsbetingelserne. Hvis en ændring forekommer, træder den i kraft øjeblikkeligt og virker fremadrettet.

Kundedata:

Vi opbevarer ikke betalingsoplysninger på kunder.
Email bruges udelukkende til at sende ordrebekræftelse, og navn samt adresse bruges til forsendelse.

Information om kunder bruges ikke til andet end angivet ovenfor, og videregives aldrig til 3. parter i andet tilfælde end hvis vores eksterne printleverandør står for afsendelse af køb.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram